League of legends s5-ben milyen karaktereket vennétek?
én még elég új vagyok a lol világában, 15ös szinten állok épp' és szeretnék kipróbálni pár új karaktert ajánlanátok párat amik kezdőknek is jók?
adc és support szeretek lenni leginkább.
a support kicsit unalmas de úgy érzme ,hogy muszáj néha ,mert ha én nem lennék akkor más sem lenne az és boton ketten farmolnának meg vinnék el a killeket egymás elől.
akik eddig tetszette kazok: kog'maw, sona, nami és topon olaf
kisebb szinten (15 körül) nekem Tryndamere top, Fiora top/jungle, teemo mid/bot jött be.
adc - varus, vayne, corki, jinx amik elég jól ütnek, esetleg még egy draven, csak ott mindig el kell kapnod a fejszét.
support - thresh, braum, morgana, janna, amik elég hatékonyak.
Sonát nem szoktam vinni, mivel nagy szinten, ahol már vannak rúnák kap 1 snared-t vagy stunt és first blood lett belőle. Namit meg ellenfele válogatja, én a szintemen ritkán látok olyan hülyét, aki nem sétálna ki vagy épp belesétál a földön megjelölt stun körbe.
Leona nagyon egyszerű. Braum szintén, és egy Luciannal vagy Ezreallal darál.
Ezek a legegyszerűbbek.
Morgana elég nagy DMG-t tud osztani, de tudni kell célozni, meg kicsit több skill kell hozzá, mint a fentiekhez.
ja igen, leona :)
Morgana azért jó, mert egy precízen, jó időben adc-re vagy egyéb carry-re rakott dark shield (E) megvédi bárminemű cc-től, így nem lehet stunolni. Például katarina beugrik ultizni rárakod a shieldet és nem tudják szakítani a kata ultit.
köszi, ezekből már tudok válogatni ^^
esetleg még olyan oldalt linkelnétek amit érdemes olvasgatni?
úgy általánosságban a lolról vagy egyenként a champekről?
mobafire-t szoktam, de azon kívül pl valamilyen lol könyv kezdőknek?
Adc-nek jó: Cait (hatalmas range), Graves (burst adc ), Corki (burst adc szinten), Vayne (lategame orbitalis, hypercarry, flat-tankok ellen jó nagyon) Tristana (egyszeru, nagyon carry)
Support: Leona, Braum, Thresh jók mind, cc; tankossag.
Nami sokoldalú nagyon, ezert is jó.
köszi a sok tippek, meg pbálom mindet kipróbálni
amúgy szerintetek az miért van ,hogy ashe-t sokan nem szeretik?
arra gondolok ,hogyha vele akar menni valaki akkor egyből próbálja lebeszélni róla 1-2 csapattársa
Én sem tudom,pedig rankedon 75% win ratem volt vele s4-ben.
Szerintem azért, mert ahhoz képest nem olyan jók a spelljei.
A passzív az jó, a Q igazából csak egy sok manába kerülő lassítás, plusz sebzést nem okoz.
A W hasznos, mert lassít, sokat sebez, és jól lehet pusholni. (early game op)
Az E nem nagyon, az a plusz gold jó, de csak hosszú távon. A felfedezésnek pedig nagy a CD-je.
Az ulti AP-ból sebez, és ha közelre lövöd, akkor kevés ideig stunol, messzire meg nehéz kiszámolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!