Az Euro Truck Simulator-ban ki meddig jutott?
Figyelt kérdés
Hányas szintig??
Hány tapasztalat pontotok van??
Hány kilométert vezettetek le??
Mennyi pénzetek van??
Mekorra cégetek??
Ehhez haosnló válaszokat szeretnék kapni minélbővebben nagyon kíváncsi vagyok mit lehet elérni ebben a játékban :) A válaszokat előre is köszönöm :D
2015. jan. 8. 14:12
1/7 anonim válasza:
Eddig 7.szint
5570km
Saját DAF kamion (tuningos)
Cégemet közepesre bővitettem
2 munkás mind2nek volvo kamion. És már a grafikon szerint megszálott vagyok.
+400.000€-m van. Akarsz többet tudni?
U.I.:én is kiváncsi vagyok a te statodra.
2/7 anonim válasza:
Célom még:
Megvenni a legdrágább DAF-ot azt fullosra tuningolni
Min. 7 nagygarázst venni bele munkásokat.
Még nagyon sok van hátra bele kell húzni
3/7 A kérdező kommentje:
helo :D eddig 29. szint 68.000km a LEgjobb volvo kamion plusz a elgjobb albáz rá és átváltottam forintba a pénznemet és 4,5 milliárd forintom van ami megközelítőleg 15millió euró és 130 soforöm van ami 26 garázst jelent és naponta 200millió forintot hoznak nekem ami euróban kb 650ezer és a grafikonon pedig látható hogy oktató vagyok és már nem vagyok messze a követkőtől ami elit mert már látható vált mert csak 2ezer tp kell hozzá és összesen 98ezer tp van :)
2015. febr. 2. 16:36
4/7 anonim válasza:
Grt. Csak így tovább :). Én még amugy is nem rég kezdtem.
Jó sok fuvar ál még elöttem :D
5/7 anonim válasza:
Hülye kockák xDDD állandópénz hiányom van,valahogy nem jön (akár csak életben :D ) egy melósom volt de inkább kib*sztam és vettem egy jobb MAN kamiont.
6/7 anonim válasza:
Na úccso vagyok,végülis szét cheat-eltem magam és nem bántam meg,lett 2 milliárd 400 millio ft-om vettem 4 garázst,20 kamiont+ 20 csicsót vezetni kb 750 millioból. Na mennyit kellett volna gályázni érte a játékba..... Magamnak meg vettem egy 700 lovas Volvot. De még így is én vagyok a menő mert napi haszon 400eHuf a többieknek meg a tizede.
7/7 anonim válasza:
1. Válaszoló vok már lassan másfél hónapja nem játszok hackekhez lósz*rt se értek akk most ki a hülye kocka??:d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!