Blade and Soul Kevés FPS?
Letöltöttem a Blade and Soult egész jól megy bár eléggé nagy képlaggjaim vannak max 20FPS-em van de inkább 16-17.
Orosz szerveren vagyok angol patch update
Mitől lehetséges? Én Videokarira gyanakszok légyszi segítsetek :)
Gépem Adatai:
Proci: AMD A8 5600K APU with radeon X4 ~ 3.6Ghz
RAM: DDR3 2GB (probáltam h ismerőstől kértem +4gb ramot, így 6gb volt benne de szinte semmivel nem lett jobb, fps ugyanaz)
VGA: Integrált, de 973MB-ot mutat, Név: AMD radeon hd 7560d
Merevlemez: SATA2 80GB (ezt csak azért irom ide mert előtte egy használt 40GB-os volt benne ami nagyon hangosan brekegett és totál lassu volt tőle a gép most kicseréltem 80ra szintén használt, ez befolyásolhatja?)
előre köszönöm a válaszokat!
integrált videokártya és csodálkozol, hogy alacsony az fps-ed? Ma is láttam valami viceset :) Az integrált vga-k egyszerűbb feladatokra lettek kitalálva, mint op rendszer futtatása, egyszerűbb, kisebb gépterhelésű programok futtatása (office), netezés.
Vegyél a gépedbe rendes dedikáltat, ha komolyabb játékokat akarsz tolni.
15 ezerért van western digital 1 terás blue, sata3 csatlakozóval, nagy előrelépés lenne az is a gépednek.
Rendben az lesz :)
köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!