Hogyan kell egy pc játék mentéseit le menteni?
A játék mappájában meg kell hogy találd a mentés fájlokat.
Xp-nél pl. C:/Program Files/Játék neve/Saves
Valami ilyesminek kell lennie :)
win7-em van 64bit.. Dokumentumokban meg vannak a mentések, de pont annak a játéknak nincsenek meg a mentései aminek kellene!
Sleeping Dogs Definitive Edition. ő neki kellenének a mentései.
Neked a GameSave Manager nevű program kell. Egy gombnyomásra megkeresi neked a gépeden levő összes mentést, és biztonsági mentést készít róluk az általad kívánt helyre (winchester, külső HDD, pendrive, stb.).
Ingyenes, magyar nyelvű, nem telepít nem kívánt programokat, megbízható, évek óta használom.
Értem. Hát most már mindegy mert már fent áll az új rendszer! De azért köszi, máskor ezzel próbálkozom. :))
Nos akkor nézzük mit tud az ssd, mennyit dobott játéknál. ^_^
Viszont ha már itt vagyunk, akkor annyit még kellene segíteni, h hogyan kell meg oldani a magyarosítást?!
Úgy tudom h ennek van magyarosítása. :)
HELP!!
Nem értem.. o.O Tegnap még normálisan vitte a játékot 45-50fps, most meg lowon is 25-30 fps. 99% Gpu, tegnap még ingadozott (50,60,80%)....
Mi a f...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!