Állítanátok nekem egy Nintendo DS top 10 listát? Kérlek ne linkeljetek oldalakat akik állítottak össze ilyet. A Ti véleményetekre vagyok kíváncsi.
Figyelt kérdés
Jöhet bármi :) Ami nektek tetszett.2015. jan. 5. 23:25
1/4 Krisipoke válasza:
Persze.... Mondjuk az enyém legyen egy ilyen:
10. Golden Sun: Dark Dawn
9. Mario & Luigi: Bowser's Inside Story
8. Super Mario 64 DS
7. Zelda: Phantom Hourglass
6. Retro Game Challenge
5. Zelda: Spirit Tracks
4. Pokémon HeartGold/SoulSilver
3. Rhythm Paradise
2. Pokémon Black/White/2
1. Kirby Super Star Ultra
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi! :) Megkérdezhetem, hogy mi tetszett jobban a Phantom hourglass játékban mint a spirit tracks-ben?
2015. jan. 6. 15:58
3/4 Krisipoke válasza:
A Spirit Tracks jobban tetszett, az előrébb van a listámon :D De ha mégis kéne olyat találni, ami a PH-ban jobban tetszett... Nekem jobban bejött a kötetlenebb hajózás összességében, mint a kötött vonatozás, meg pl. a PH-ban volt egy sziget, aminek a térképét magunknak kellett megrajzolni, és az alapján voltak rajta puzzle-ök, az nagyon bejött.
4/4 A kérdező kommentje:
Elírtam :D :D Köszönöm a válaszod
2015. jan. 8. 21:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!