Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » LOL-ba Katarina-val meg lehet...

LOL-ba Katarina-val meg lehet tanulni játszani? És jó karakter?

Figyelt kérdés
2015. jan. 5. 20:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem lehet megtanulni vele játszani, kifejezetten tilos.
2015. jan. 5. 20:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Eddig egy ember tanult meg vele játszani, de ő eltűnt 3 éve.
2015. jan. 5. 20:45
 3/7 NewFreeee ***** válasza:
Nehéz karakter. Sokan állítják azt, hogy könnyű, de tanúsíthatom, hogy nem. Körülbelül 1 hónap volt mire megtanultam vele normálisan ölni. Normálisan, nem profi módon... Nagyon gyorsnak és jónak kell vele lenni. Nem egy unskilled bot karakter, mint azt sokan mondják. A biztos sikerhez nem csak midet kell vele uralni, hanem bot lanet is, elvégre az egyik legnagyobb carry, riválisa is csak egy van, Akali.
2015. jan. 5. 23:48
 4/7 zageer válasza:
Minden karakterrel meg lehet tanulni játszani, de attól még nem leszel pro katarina ha szerencséd volt egy játékban... Ahoz hogy tényleg tudj vele játszani, több időt kell beleölni. Rossz karakter meg nincs, minden karakter jó, ha jól "használják". Ezen felül lehetnek unskilles championok is, de azokat is lehet mester fokon használni.
2015. jan. 5. 23:50
 5/7 NewFreeee ***** válasza:
Ja, mint például Master Yi.. Már ha meglátom is tudom hogy vesztettünk, ha nem nyerünk 20-30 perc alatt. Egy full settes master yinek nincs ellenfele...
2015. jan. 5. 23:53
 6/7 anonim ***** válasza:

Én csak úgy hívom őket hogy 1 gombos karakterek. Bár ez Katára csak félig igaz, az a baj hogy late game nagyon egyszerű, ha öltél vele 1-2-t utána nagyon durva. Mondjuk nehezebb mint a többi 1 gombos... fiora, yi, akali, darius, stb...

Ahhogy képest hogy mennyi egyszerűek nevetségesen erősek. Múltkor bent voltam egy 0-1-15ös Braummal, ADC-m 10-2-ben volt, erre 1 hitel ultival mind kettőnket fiora... na igen van 1 iteme és ilyen erős. Pedig 1 éve anno yasuo is ilyen volt, ma meg alig használják mert baromi nehéz early game.

2015. jan. 6. 03:50
 7/7 A kérdező kommentje:
kösz az értelmes válaszokat ..
2015. jan. 6. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!