Ez a Gamer PC mennyire jó, ha az alábbi játékokat akarom rajta hibamentesen, laggmentesen játszani?
Ő lenne az a bizonyos Gamer PC:
És ezek azok a játékok amik rajta lennének és mindent fullon játszanék:
- Skyrim (sok móddal, full grafikával, midnen fullon)
- Witcher 3
- The Elder Scrolls: Online
- COD: Advanced Warfare
- Battlefield 4
- Mortal Kombat 9-10
- The Last Of Us
- Need for Speed: Rivals
- Crysis 3
- The Darkness II
Ilyesmik.
Illetve ha ez nem elég jó, akkor innen melyik lenne az:
Simán elmegy mindegyik, kivéve a The Last of Us-t, mert a Playstation exkluzív, a Mortal 10 és a Witcher 3 meg még meg sem jelent, ezért nem tudhatjuk, hogy futnak majd.
Na, én megyek is, mert mindjárt jönnek a megmondóemberek, akik szerint 200 ezerből sokkal jobbat is össze tudsz rakni.
Én csak azt a b85 lapot sajnálom, ha már i7-et raksz alája :)
Meg a gtx 760-at, ha már ennyit költesz rá. Az nvidia 170W-ot eszik, a proci meg 84 W-ot, egy minőségi 400 wattos táp kiszolgálná a gépet, nem értem minek bele 600 watt.
De egyébként jó kis vas ennyiért.
És így van, lehet mondani a saját összerakást is, bár ott szerintem i5 4690-et mondanak majd neked, hisz játékra kell főként :D
Nem olyan rossz ez a konfig, de én továbbra sem vennék előre összerakott gépet, bár a Computer Imperiumot sokan dicsérik manapság. Egyetértek a #2-es válaszolóval, hogy az alaplap-processzor elég aránytalan, az a videokártya meg nem való egy i7 mellé. A tápegység minőségéről semmi info, lehet, vacak.
Egyébként, nem mindegy, milyen felbontás mellett akarsz te mindent fullon futtatni, nem valószínű, hogy mindre elég lenne az a kártya.
Inkább kérdezősködj a számítástechnika kategóriában, hogy milyen egyedi összeállítást tudnál összehozni. Valóban i5-öt fognak ajánlani, mert játékra nem szükséges i7, és azt a pénzt inkább videokártyába fektethetnéd be.
Utólag még annyit megjegyeznék, hogy megnézném, ahogy te The Last of Us-szal játszol PC-n :)
egyébként manapság sokat néztem és pcx-en és se tudtam sokkal olcsóbban összerakni mint imperiumon :)
Picit aránytalan, de annyira nem rossz. Dobd fel a kérdést számtech - hardverek részhez, hogy mennyiért akarsz gépet venni és írnak neked összeállítást, egy próbát az is megér.
pcx-nek meg még pár oldalnak van gépösszerakó-ja.
Ott összerakod a gépet, amit írnak neked itt, kérsz összeszerelést és egyben kiviszik neked. pcx-en 5 ezer az összerakás.
Viszont ha összerakott gépet rendelsz egyből és bárminek baja lesz, akkor a komplett gépet kell visszaküldened. Teszem azt meghal az egyik RAM, akkor nem a ramot küldöd, hanem a gépet házastól, hiába berregne el a maradék 4 GB-tal (2x4gb kit).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!