Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A lottószelvényre rá lehet írni?

A lottószelvényre rá lehet írni?

Figyelt kérdés
Luxorozni szoktam, és mindig csinálok külön kis táblázatot, ráírom a számokat, és ott jelölöm magamnak. Az eredeti szelvényen be lehetne mondjuk ceruzával karikázni?
2015. jan. 5. 11:27
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

persze, csak a vonalkód az alján maradjon érintetlen.

Én is szoktam karikázni meg a számokat ráírni 5-6 lottónál oldalra, eddig mindig elfogadták:)

2015. jan. 5. 12:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Én a Luxoron tollal karikázok és nincs semmi baj. Egyszer ráfirkáltam a vonalkódra és nem fogadták el :SSS (800 forintom oda)
2015. jan. 5. 16:16
 3/3 anonim ***** válasza:

Persze, a legtöbb ember ott szokta karikázni, bár én ceruzával, de láttam már olyat is, aki filccel.

A legtöbb luxorozó nem venné a fáradtságot, hogy külön kirajzolja magának a szelvényt. ;-)

Én Tippmixre is rá szoktam írni a szelvényre az eredményeket, meg bekarikázni a győztes eseményeket, meg a totószelvényre is apró betűkkel ráírom, hogy melyik meccset ki játssza. Ettől még ha nyersz, elfogadják. Csak ahogy mondták, a vonalkódot kell érintetlenül hagyni.

2015. jan. 9. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!