A lottószelvényre rá lehet írni?
Figyelt kérdés
Luxorozni szoktam, és mindig csinálok külön kis táblázatot, ráírom a számokat, és ott jelölöm magamnak. Az eredeti szelvényen be lehetne mondjuk ceruzával karikázni?2015. jan. 5. 11:27
1/3 anonim válasza:
persze, csak a vonalkód az alján maradjon érintetlen.
Én is szoktam karikázni meg a számokat ráírni 5-6 lottónál oldalra, eddig mindig elfogadták:)
2/3 anonim válasza:
Én a Luxoron tollal karikázok és nincs semmi baj. Egyszer ráfirkáltam a vonalkódra és nem fogadták el :SSS (800 forintom oda)
3/3 anonim válasza:
Persze, a legtöbb ember ott szokta karikázni, bár én ceruzával, de láttam már olyat is, aki filccel.
A legtöbb luxorozó nem venné a fáradtságot, hogy külön kirajzolja magának a szelvényt. ;-)
Én Tippmixre is rá szoktam írni a szelvényre az eredményeket, meg bekarikázni a győztes eseményeket, meg a totószelvényre is apró betűkkel ráírom, hogy melyik meccset ki játssza. Ettől még ha nyersz, elfogadják. Csak ahogy mondták, a vonalkódot kell érintetlenül hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!