Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik supportot ajánlanátok...

Melyik supportot ajánlanátok jobban? (lol)

Figyelt kérdés
tehát kell egy support nekem mert nagyon szeretem azt a kasztot de eddig a heti freek-ből gazdálkodtam de ha elkezdek rankedezni akkor nem tudom őket használni. Ki lenne a jobb választás braum lulu vagy zyra? Mindegyik tetszik de nem tudok dönteni

2015. jan. 4. 20:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha most kezded a rankedet mindenképp tankos support. Leona vagy braum. Braum hihetetlenül remek de kell hozzá az igazi csapatmunka. Ha nem használnak ki hiába mész be teamfight-ba, talán még ott is hagynak, nem értékelik a pajzsod. Leona viszont tankos cc-s, kevesebb csapatmunka is maximális hatást nyújt.
2015. jan. 4. 21:30
 2/2 anonim ***** válasza:

zyra inkább mid-es.

A legelején tankosabb support tényleg nem árt, viszot ott van thresh. Ha jól építed az is nagyon tankos, mentheted az adc-t vagy csaapattársat lámpással, megfogod az ellenfelet hook-kal, rántasz rajta kettőt, rárepülsz, elütöd, ez kb 4 sec cc, ami azért elég kemény.

A másik amit nagyon nem szeretnek, morgana, mivel a dark shield (E) minden nemű cc-t blokkol :)

A másik kérdés a rúnázás, kell gold/ 10 sec rúnák, armor, magic resi, ha úgy van akor cd red.

Ha még nem vagy 30 és csak most mész fel, akkor nem ajánlom annyira, hogy egyből rankedozni menj, oda azért kell a rúna, egy jó adag választható champ is (na meg a skill). Sajnos nagyon sok olyan emberrel futottam össze, aki azt hitte magáról, hogy 30, akkor jól tud rankedezni. Ezekből lesznek a lose-ok, meg utána a reportok.

2015. jan. 4. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!