Ps Vitába kapcsolatba kérdeznék . ?
1. Várhatóak jó exclusives ?
2. Playstation Plus-nál jobb játékok ?
3. A Ps Vita 3000 vagy a Slim ?
4. Ingyenes az online ?
5. Eddig milyen exclusives játékok vannak ?
A válaszokat előre köszönöm .
1.Ha nem is jön már rá sok játék, akkor is van már elég szerintem. Habár nekem most 4 játék van telepítve a vitámra.
2.Én tavaly óta PS+ tag vagyok, akkor még csak ps3-am volt, és volt olyan cím, mint a Gravity Rush, és az Uncharted. Így nem kellett megvenni 3-4ezer ft-ért, hanem csak letöltöttem.
3.Nekem a régi van. Gondolom az a 3000. Viszont mindkettőnek van 1 hátránya, a réginek az, hogy amoled kijelzős, és szeret beégni. Én az enyémet 2 hónapja vettem használtan, és be volt égve, és nagyon csúnya, de csak sötétszürkénél látszódik és feketénél. Ilyen foltos a kijelző a nagyon sötét színeknél. A slim pedig LCD kijelzőt kapott, ami nem is ég be, de rossz a betekintési szöge, legalábbis ezt olvastam. Viszont gondolkoztam rajta, hogy lecserélem a régit 1 slimre. Nem az a fontos nekem pl, hogy más lássa a játékot. Bár nem tudom, mert a mostani is tökéletes szerintem. :) Én a PS4-es remote play miatt vettem meg leginkább.
4.Egy online játékot sem próbáltam ki + PS+-om van már 1 éve, talán kicsit több, mint 1 éve. :)
5.Uncharted, SAO, stb.. sok japán játék van a store-ban.
Ha egy játékot letörlök akkor utána ingyen újra letölthetem ?
Választ előre köszönöm .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!