Tudnátok nekem ajánlani PSP játékokat?
Sziasztok!
Nemrég vettem egy PSP konzolt, és szeretném megtudni, hogy milyen játékokat érdemes megvenni rá.
Lehetőleg ne legyen monoton játék, legyen benne változatosság.
Amilyen játékokat szeretek:
Kaland
Akció
Versenyzős
Lövöldözős
Verekedős (lehetőleg legyen benne valami sztori, ne csak az a püffölés.)
Illetve leírnátok nekem kérlek, hogy melyik játékokat ne vegyem meg, mivel minden szemszögből unalmas?
Előre is köszönöm.
Driver 76
Grand Theft Auto Liberty City Stories
Grand Theft Auto Vice City Stories
Kingdom Hearts Birth by Sleep
Midnight Club 3 Dub Edition
Tekken 6
Köszönöm a válaszokat, nyomtam egy zöldet.
És még olyan kérdésem lenne, hogy hol lehet beszerezni még a PSP-hez játékokat? Mivel kinéztem magamnak a Metal Slugy Anthology nevű játékot, de sehol nem találtam, ahol meg lehetne venni.
Most nem helyes dolgot fogok neked ajánlani...
Ne vegyél játékokat... egyszerűen annyira túl vannak árazva a dolgok manapság kb 500 forintot ér egy játék de 2ezreket elkérnek boltokba még többet.
Inkább tedd rá a 6.60 pro b10 cfw-t és játssz memkariról max ami nagyon tetszik azt vedd
Az a gond hogy én ilyenekhez nem értek, túl sötét vagyok ahhoz és tuti hogy elrontanék valamit :D
Egyébként, a Metal Slugy Anthology nevű játékot se vaterán, jófogáson, még olx-en se találtam.
Köszönöm amúgy a válaszokat, sokat segítetek :)
Jöhetnek még az ajánlások bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!