Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Lehetséges-e és ha igen,...

MonkeyBreadTree kérdése:

Lehetséges-e és ha igen, akkor hogy lehet egy játékban, pl Need for Speed-ben a zenék helyett sajátokat berakni?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy megkeresem a számokat a játék proglamfájl mappájában és kicserélem, de nem akarok belerondítani, ha ez nem sikerülhet.
2015. jan. 4. 14:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát attól függ milyen játék.Ha crackelt akkor szinte biztos meg az ilyen Mount and Blade vagy Minecraftba külön rakják hozzá de nem tudom h NfS ben lehet-e.Akkor lehetsz biztos benne ha van mp3 vagy mittomén fajtájú fálj meghallgatod ha az zene akkor kicseréled és kész.Másik verzió ha nem találsz ilyet akkor egybe rakták össze a helyszínekkel akkor te biztos nem tudod.
2015. jan. 4. 15:13
 2/2 anonim ***** válasza:
Az NFS-ekben maximum program segítségével lehet ilyesmit, bár sosem próbáltam, hogy visszafelé is működik-e.
2015. jan. 4. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!