League of Legends vagy Counter Strike:Global Offensive?
Az a helyzet hogy játszok a League of Legends-sel meg a Counter Strike_Global Offensiv-el és mind a kettő játék tetszik, de nemtudom hogy melyikkel lenne érdemesebb elkezdeni versenyszerűen játszani. Mert én úgymond ebből szeretnék megélni mint például a nagyobb csapatok (SKT T1, Fnatic stb.) A League of Legends-el kb. 2 éve játszok a Counter Strike:Global Offensiv-el csak 1 éve. Vagy esetleg Stream-elni is melyiket lenne célszerűbb.
A válaszokat előre is köszönöm.
Versenyszerű játékhoz 110% szintű csapatra és szponzorokra van szükség, ami nincs meg 2 hét alatt.
Szerintem a LoL-al jobban jársz, mert a CS sokkal inkább skill alapúbb játék.
Mindkettőhöz összeszokot PROFI csapat kell... És a képességeid nem év függőek... én pl. három hónap után aláztam be olyanokat cs:go-ban akik már két éve tolták... Amúgy megélhetés szinten ugyan ott van a kettő, de ez amúgy a folyékony angoltudásnál kezdődik. Ha van kérdés vagy bármi... várom a priviket :D
-Tony-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!