Metin2 privát szerverhez nem tudok csatlakozni hamachin, mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Öcsémnek csináltam egy Hamachi s Metin2 szervert. Mindent szépen elrendeztem, ahogy még régen magamnak is. Tökéletesen működik, 1 szál gond sincs vele, mindent megcsináltam amit kellett. Aztán telepítettem a gépemre a Hamachi t, majd szimplán csatlakozni szerettem volna, de azt írta: A szerver a kérés feldolgozása közben hibát észlelt. Ezt írja ha hálózatot akarok létrehozni, vagy ha csatlakozni akarok meglévőhöz. Direkt regisztráltam egy fiókot, amihez csatlakoztam is, akár az öcsém gépén egy másik fiókhoz (követelmény volt hálózat létrehozásakor a gépén). Mit tehetnék?2015. jan. 4. 09:44
1/1 A kérdező kommentje:
Nem számít, megoldódott :) A program volt hibás (nem tudom hogyan), hamachi reinstall segített.
2015. jan. 5. 10:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!