Valaki eltudná mondani, hogy mit kell csinálni ahoz hogy a Rome Total War-ban játszani lehessen több frakcióval?
Figyelt kérdés
Nekem 1.5 verzió van, és nem lehet játszani hadjáratot: makedónokkal, thrákokkal, lbérekkel, pontusszal, dákiával meg szkítiával. Amikkel lehet azokkal meg már kijátszottam csak a többivel nem engedi. A segítséget előre is köszönöm.2015. jan. 4. 00:40
1/2 anonim válasza:
Amelyik népek alapból nem elérhetőek egyszerű feloldással, azokat a non-playable népek közül át kell írnod a játék fájljai között a playable listába. Már nem emlékszem pontosan, hogy kellett, de ha rákeresel google-n hogy "how to unlock unplayable factions in Rome Total War" biztos vagyok benne hogy egyből kiadja.
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm mostmár mindegyikkel lehet.
2015. febr. 16. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!