Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Arma II DayZ mod? SÜRGŐS!

Arma II DayZ mod? SÜRGŐS!

Figyelt kérdés
Meg van az eredeti Arma II és az Arrow Head is. A probléma a következő: nem enged fel csatlakozni egyik szerverre sem. valami hiba üzenetet dob ki és ennyi... meg van a DayZ Commander is próbálnám a settings-ben beállítani a játékok fő mappáját de a DayZ mod-ét nem engedi. Lehet ez a probléma? Kérlek segítsetek! Nem akarom hogy pénzkidobás legyen az a 25 EU.

2015. jan. 2. 21:31
 1/3 A kérdező kommentje:
Ja és amikor az Install/update fülre megyek DayZ Commanderben és mondjuk installálnám Az Epoch modot akkor egy piros háromszöget dob ki! mindegyiknél ezt csinálja pls help!
2015. jan. 2. 21:34
 2/3 xperialaci ***** válasza:
0%
Nekem is ugyanez volt a baj. Amikor megláttam azt a piros háromszöget akkor azt gondoltam kapásból hogy a földönkívüliek vannak a dologban és tényleg, este amikor aludtam azt álmodtam hogy egy fura nagyszemű lény aztmondta hogy a hatalom a háromszögben van, aztán felriadtam. Eltelt két hét és utánna este az utcán részeg állapotomban megint láttam a lényt és aztmondta "nincs titkos összetevő". Ezt a mai napig nem fejtettem meg de nagy élmény találkozni egy földönkívülivel. Arra gyanakszom hogy pénzt gyüjtenek az armán keresztül egy támadásra a föld ellen. Szóval ne nézd sokáig azt a háromszöget mert nem tudhatod mi vesz élyszaka! UI: Legyen pálinkád
2015. jan. 3. 14:16
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon vicces :D De fordítsuk komolyra a szót!
2015. jan. 4. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!