Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mivel jobb az ha be importálom...

Mivel jobb az ha be importálom a Mass Effect 2-ős karaktert a 3. részbe?

Figyelt kérdés
Sajnos az a baj hogy a egyből a Mass Effect 3-at vettem meg és sokan importálásról beszélnek mert hogy úgy átviszi a pontokat amit a 2-ben szereztél és jobban kilehet jönni eggyes szituációkból.Már láttam is a különbséget pl amikor Miranda küld egy üzenetet hogy vár a Citadelen az apartmanba akkor amikor oda megyek a beszélgetés végén nálam kisétál az ajtón és nem fekszenek le Shepard-al megnéztem egy videót ott meg úgy van hogy Sheparc leül az ágyra azt oda hívja dugni és dugnak is nálam nem ezt csinálja hanem kisétál pedig ugyan arra a szövegekre nyomtam,de ez nem olyan nagy probléma nem érdekel annyira a románc a játékokba csak zavaró hogy hibás a játék vagy valami.A másik meg az amikor Ashley lelövi a karakterem mert nem hisz nekem.Ha a Mass Effect 2-őt inkább kijátszom és át importálom a karakterem a 3-ba akkor máshogy lenne az egész történet?

2015. jan. 2. 15:16
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem teljesen lenne máshogy, de máshogy lenne igen. Sok dolog változhat pl szereplők akik

SPOILER

a 2 végén meghalnak az öngyilkos küldetés teljesítése közben.

SPOILER VÉGE

Vagy pl összejössz valakivel a 2ben akkor az a 3ban is megmarad. Meg ilyenek, de jobb, ha végigjátszod a 2-t is.

2015. jan. 2. 16:09
 2/7 A kérdező kommentje:
Ok köszi már gondolkoztam hogy jobb ha most itt abba hagyom a 3-at megveszem a 2őt majd ha azt végig játszottam jöhet a 3.
2015. jan. 2. 17:14
 3/7 anonim ***** válasza:

ennyi erovel az a legjobb ha az elso resszel kezded, igy lesz teljes az egesz story

esetleg majd ujrakazded egy masik kasztal, es maskepp viszed a storyt.

2015. jan. 2. 17:31
 4/7 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom ps3-ra nincs első rész meg hogy azt még lehet nélkülözni mert nincs nagy jelentősége a storynak teljesen eltérő a másik kettőtől állítólag.
2015. jan. 2. 18:30
 5/7 anonim ***** válasza:
mar hogy ne lenne jelentosege?
2015. jan. 2. 19:01
 6/7 Pechsan válasza:

Helló.

Ha tudod, akkor érdemes a legelsőtől játszanod. Mert akkor a karaktered történetét végig játszhatod. A döntéseid alapján lesznek mellékszálak. Eleve bónuszokkal indulsz, illetve nem a fejlsztők álltal dobott alapon. Ha integrálod a karaktered sok régi karakter ismerősként kezel, új beszélgetési válaszok nyílnak meg. Én játszottam az elsővel és a másodikkal is de ha átviszed a karaktered a játékélmény jóval jobb lesz.

Spoiler.: A Mass Effect 2 gonosz (renegát) szálon indul, azaz mindha végig a gonosz döntéseket hoztad volna. Kicsit sokat hátadba szúrnák a kést a játékban. illetce úgy veszi, hogy a melléküldetéseket nem csináltad volna meg az első részben.

2015. jan. 9. 17:37
 7/7 A kérdező kommentje:
Vagyis ha a Mass Effect 2-be az az alap start,hogy szemétládák vagyunk és esetleg lehet pont azzal akivel én nem szeretném.Elgondolkodtam megfogom venni az 1et imeg a 2őt is úgy is most akciós a ps storeon az 1 1300ft körül van a 2 se sokkal több 2200 szóval veszek egy 6000ftos PSN feltöltő kártyát és letöltöm mert már nem birom Mass Effect nélkül.Azért egyből a 3at vettem mert nem gondoltam volna hogy ilyen összetet és hatással lehetnek a cselekmények az elöző részekből a 3ra.
2015. jan. 11. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!