Miért van az hogy a Far Cry 4-ben Mintha szaggatna az egér, késik, egyszerűen nem lehet vele normálisan célozni?!
Figyelt kérdés
Miért van ez? Valami megoldás?2015. jan. 2. 00:16
1/5 anonim válasza:
ha szaggat ez egér lehet kevés a procid neki.
Gép adatok? Eredeti, tört játék?
2/5 anonim válasza:
Vedd lentebb a grafikai beállításokat. (kezd a felbontással)
3/5 anonim válasza:
Haveromnak is ez volt a gondja. Azt mondta, hogy utána frissítette, és eltűnt az a gond. Viszont ő is a minimumon játszott.
4/5 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, de nem hiszem h a számítógép baj van. Bár lehet hogy a hdd-m fogja vissza mivel egy Ide-s hdd-t használom, hétfő, kedd fele várom az ssd-met, azzal szerintem nem fog már lagolni, de ez majd kiderül :) Én legalább is erre tudnám fogni.
I3 540: 3855Mhz
4x2gb 1333Mhz
HD7850
Amúgy meg 50-60fps em van, de van mikor le ugrik 30fps-re is. eddig 4gb memóriám volt, azzal szinte játszhatatlan volt, vettem hozzá még 4gb-ott így már egészen tűrhető. Medium beállításon megy, "magától állt be medium-ra én nem is piszkáltam, gondoltam ha már alapból be állt mediumon, az neki az ideális videó beállítás" :))
2015. jan. 2. 16:53
5/5 A kérdező kommentje:
Ja és FULL HD-ban használom.
2015. jan. 2. 16:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!