Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Letölthető (nyomtatható)...

Letölthető (nyomtatható) társasjáték?

Figyelt kérdés
Tudtok olyan társasjátékot, amit kitudnék nyomtatni? Olyat keresek, mint az alkoholi, vagy gazdálkodj okosan. Vagy valami hasonlóra gondoltam. Olyat keresek ami ráfér egy A4-es lapra. :) Köszi előre is!

2015. jan. 1. 16:56
 1/3 atys76 válasza:
2017. ápr. 23. 07:55
 2/3 anonim ***** válasza:

Jómagam volt, hogy megcsináltam néhány játék utánzatát kivágva/megrajzolva, kizárólag saját otthoni célból, nem saját szellemi tulajdonnak nyilvánítva, mert nem volt meg itthon és játszani akartam a játékkal, valamint a kreativitásom által az egómnak simogatást akartam adni. Egyértelműen nem minősülnek minőségi munkának, de a funkciójuknak megfelelt

Köztük volt: Dominion alapjáték (iszonyatos munkám volt benne); Titkos Ügynök; (Lehet Fedőneveket is megcsinálnám, meg talán az Aranyásókat illetve a Bang-et) Királyságok; Quixo; Repello; Quoridor; Seven Dragons; Dobble; Sárkánytojás; Noir - Gyilkos vs Detektív; Okiya; Patchwork

Ezzel azt akartam mondani a kérdésre válaszolva, hogy amennyiben van tartozékismeret, úgy lehetséges "nyomtatni" játékokat fejből, ha nagyon nagyon muszáj vele játszani. Véleményem szerint az eredeti társasjáték jobb, mint az "utángyártott", valamint a Print&Play (letölthető nyomtatható) játékok egyenértékűek a kivágott megrajzolt játékokkal, amik minőségileg nem közelítik meg egyáltalán az eredeti társasjátékokat, amikről mintázva lett, csupán funkcióiban, játszhatóságában felel meg.

2017. ápr. 23. 08:45
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ötleteket! Lényegében a praktikusság miatt szerette volna nyomtatható verziót, és talán azért, hogy ne kelljen csillagászati áron megvásárolni az eredetit. Nyilván a nyomtatott nem olyan mint az igazi de ahogy írtad is a funkcióját betölti, és hát épp ez lenne a cél.
2017. máj. 9. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!