Letölthető (nyomtatható) társasjáték?
Jómagam volt, hogy megcsináltam néhány játék utánzatát kivágva/megrajzolva, kizárólag saját otthoni célból, nem saját szellemi tulajdonnak nyilvánítva, mert nem volt meg itthon és játszani akartam a játékkal, valamint a kreativitásom által az egómnak simogatást akartam adni. Egyértelműen nem minősülnek minőségi munkának, de a funkciójuknak megfelelt
Köztük volt: Dominion alapjáték (iszonyatos munkám volt benne); Titkos Ügynök; (Lehet Fedőneveket is megcsinálnám, meg talán az Aranyásókat illetve a Bang-et) Királyságok; Quixo; Repello; Quoridor; Seven Dragons; Dobble; Sárkánytojás; Noir - Gyilkos vs Detektív; Okiya; Patchwork
Ezzel azt akartam mondani a kérdésre válaszolva, hogy amennyiben van tartozékismeret, úgy lehetséges "nyomtatni" játékokat fejből, ha nagyon nagyon muszáj vele játszani. Véleményem szerint az eredeti társasjáték jobb, mint az "utángyártott", valamint a Print&Play (letölthető nyomtatható) játékok egyenértékűek a kivágott megrajzolt játékokkal, amik minőségileg nem közelítik meg egyáltalán az eredeti társasjátékokat, amikről mintázva lett, csupán funkcióiban, játszhatóságában felel meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!