Assassin's Creed első része alacsony felbontáson hogyan?
Új laptopomon szeretném játszani fent említett játékkal de nem igazán bírja a gép mert mégsem egy atomerőmű. Win8.1 van rajta 64bites rendszer intel hd graphic-sal. Megpróbáltam elég sok mindent de nem igazán jártam sikerrel, próbáltam egyedi beállítást az .ini fájlban de azt a fájlt amikor átírom valamiért figyelmen kívül hagyja mindegy mit írok bele. A felbontás amit el szeretnék érni az valamilyen 1366x768 ratio vagyis valami 16:9 féleség. Amikor elindítom a játékot kb. így néz ki:
a monitorom a szép kis
a játék fekete csíkokal körbe
1366x768 a monitorom szeretnék egy 960x540 et
Remélem nem csúszik el az illusztrációm..de elég idegesítő de inkább játszom alacsony felbontáson magas grafikán mint magas felbontáson semmi grafikával gondolom értitek. Előre is köszönöm a segítséget!
Az emberek sűrűségét próbáltad levenni?
Nem a grafikai beállításokon belül van, hanem valahol máshol.. eléggé nagyot tud dobni a teljesítményen.
Mellesleg, mi a legalacsonyabb felbontás amit betudsz állítani?
Ez érdekes, elvileg 16:9-es monitoron nem kéne olyannak lennie.. 16:9-es felbontáson is fekete csíkos gondolom.
Amúgy "nem atomerőműre" én fel nem raknám a windows 8-at..
(Más kérdés hogy alapból sem, de a microsoft úgyis ránk fogja kényszeríteni pár hónapon belül)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!