Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Assassin's Creed első része...

Assassin's Creed első része alacsony felbontáson hogyan?

Figyelt kérdés

Új laptopomon szeretném játszani fent említett játékkal de nem igazán bírja a gép mert mégsem egy atomerőmű. Win8.1 van rajta 64bites rendszer intel hd graphic-sal. Megpróbáltam elég sok mindent de nem igazán jártam sikerrel, próbáltam egyedi beállítást az .ini fájlban de azt a fájlt amikor átírom valamiért figyelmen kívül hagyja mindegy mit írok bele. A felbontás amit el szeretnék érni az valamilyen 1366x768 ratio vagyis valami 16:9 féleség. Amikor elindítom a játékot kb. így néz ki:

‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡

‡‡‡ ‡‡‡ a monitorom a szép kis

‡‡‡ a játék ‡‡‡ fekete csíkokal körbe

‡‡‡ ‡‡‡ 1366x768 a monitorom szeretnék egy 960x540 et

‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡

Remélem nem csúszik el az illusztrációm..de elég idegesítő de inkább játszom alacsony felbontáson magas grafikán mint magas felbontáson semmi grafikával gondolom értitek. Előre is köszönöm a segítséget!

2015. jan. 1. 16:52
 1/5 anonim ***** válasza:

Az emberek sűrűségét próbáltad levenni?

Nem a grafikai beállításokon belül van, hanem valahol máshol.. eléggé nagyot tud dobni a teljesítményen.

Mellesleg, mi a legalacsonyabb felbontás amit betudsz állítani?

2015. jan. 1. 17:21
 2/5 A kérdező kommentje:
640x480 de az nem 16:9
2015. jan. 1. 17:43
 3/5 A kérdező kommentje:
a probléma az hogy fekete csíkok vannak benne mert olyan mintha nem fullscreenen lenne
2015. jan. 1. 17:48
 4/5 anonim ***** válasza:

Ez érdekes, elvileg 16:9-es monitoron nem kéne olyannak lennie.. 16:9-es felbontáson is fekete csíkos gondolom.

Amúgy "nem atomerőműre" én fel nem raknám a windows 8-at..

(Más kérdés hogy alapból sem, de a microsoft úgyis ránk fogja kényszeríteni pár hónapon belül)

2015. jan. 1. 22:06
 5/5 A kérdező kommentje:
erre is kényszerítve volt :)
2015. jan. 1. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!