Melyik a legjobb rubik kocka?
Figyelt kérdés
Gondolkodtam a Da Yan zanchi-n meg a Da Yan GuHong-on (ebből van professional meg plus. mi a különbség?) is. Esetleg tudtok valami más márkát? A mostani világrekordot melyik kockával döntötték meg?2014. dec. 31. 13:02
1/7 anonim válasza:
Az a lejobb, amit ki tudsz rakni.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, nagyon sokat segített. Kitudok rakni bármilyen rubik kockát csak megkérdeztem milyen versenykockát ajánlotok... De ment a piros kéz ;D
2014. dec. 31. 17:22
3/7 anonim válasza:
Feliks Zemdegs a MoYu Aolong v1-es verziót használja ( ezzel rakott otthon 4.xx mp-et) Szóval legjobb kocka az AoLong v1. Egy hibája van, hogy kicsit instabil és corner twistel. Ha ez zavar, akkor az AoLong v2-t tudom mondani mint legjobb kocka, de ez nem forog olyan jól, mint a v1, de nem corner twistel és nem instabil.
4/7 anonim válasza:
A jelenlegi 5,55 egyszerit dayan zhanchival tartják, a 6,54 átlagot meg moyu aolong v1-gyel azt hiszem. Nincs olyan, hogy legjobb kocka. Van több nagyon jó kocka, és a személytől függ, melyiket szereti a legjobban. A legtöbben Dayanból guhongot meg zhanchit használnak, moyuból pedig weilong v2-t és aolong v2-t most már talán. Nekem zhanchim van meg aolong v2-m, aolongot jobban kedvelem, de találkoztam már olyan weilong v2-vel, amiért gondolkodás nélkül elcseréltem volna az aolongomat.
Feliks otthon nem 4,xxet rakott, hanem 3,78-at is rakott már (aolong v1). Viszont Drew Brads meg aolong v2-vel rakott 3,72-t otthon.
5/7 A kérdező kommentje:
És Magyarországon hol lehet rendelni ilyen rubik kockákat?
2015. jan. 2. 20:25
6/7 anonim válasza:
Igazából nem nagyon lehet itthon rendelni. Kb mindenki külföldről veszi, megbízható teljesen az is és olcsóbb free shipping esetén
7/7 anonim válasza:
A www.megaminx.sokoldal.hu-ról tudsz Magyarországról rendelni.Én Dayan Zanchi-t vagy Moyu Weilong-ot ajánlom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!