Elegathor kérdése:
Ha az Assassin's Creed IV: Black Flag-ben összegyűjtök minden maja sztelét, akkor mit kapok? Csak mert nem akarok időt pocsékolni rá, ha nincs rendes jutalom érte. :D
Figyelt kérdés
2014. dec. 31. 11:26
1/6 anonim válasza:
Egy maja ruhátDe nem hoszem hogy őssze tudod gyűjteni mert 4 top1-es hajót kelk hullámsírba juttatni nekem nem ment pedig én AC fan-nak vagyok mondható
2/6 A kérdező kommentje:
Legendary ship-ekre gondolsz? Elit fejlesztésekkel kismiskák. ;)
2014. dec. 31. 16:11
3/6 anonim válasza:
Tenyleg nem nehez a hajokat legyozni. :) egy volt, aminel tobbszor kellett probalkoznom, de meg lehet csinalni. De hogy jonnek a maja kovekhez a hajok? :/
Regen jatszottam vele, de nem remlik az osszefugges :D
4/6 anonim válasza:
Bizony, előttem szólónak van igaza a legendás hajóknak semmi köze a maja kövekhez.Ha mindet összegyűjtöd, és elviszed arra az assassinokkal teli levő szigetre, akkor kapsz egy maja ruhát, mely eltéríti a rád irányuló fémlövedékeket.
5/6 anonim válasza:
Gondoljatok amit akartok de a legendary shippek nélkül nem lesz meg.
6/6 anonim válasza:
Dehogynem :) Én kivittem a játékot és megvolt a ruha. Ja és egyetlen legendary hajót se pusztítottam el hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!