Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szoktatok még régi konzoljáték...

Szoktatok még régi konzoljátékokon játszani? Ha igen, mi a kedvencetek?

Figyelt kérdés

Akár emulátoron, akár valódi vason.

Nekem Atari2600-on az Enduro, valamint a Tom Boy (Pitfall-klón), NES-en a Mario- és az Adventure Island-széria.

2014. dec. 31. 07:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Szoktam.A kedvencem a szuper mario de más régi játékkal is szívesn játszom.Volt régi kínai konzol hamisítványom de már nincs de szeretnék egyet.Pedig fiatal vagyok.És az én korosztályomat nem érdekli a régi konzol.De engem mégis.
2014. dec. 31. 08:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem. Harminc éve játszom, nekem már akkoriban megvoltak ezek a játékok. A nosztalgia nem az én világom.
2014. dec. 31. 08:34
 3/5 anonim ***** válasza:
A kedvenc régi játékom az Another World. Ugyan PC-s verzióját tolom, de volt konzolos is.
2014. dec. 31. 11:05
 4/5 A kérdező kommentje:

Nem feltétlenül csak nosztalgiából lehet ezekkel játszani. :)

Múltkor egy 14 éves ismerősöm (tudjátok, tipikusan az a korosztály, akiknek a játékot vagy a Watch Dogs, vagy a Minecraft jelenti), és meglátta, amint Adventure Island-del játszottam. Úgy megtetszett neki, hogy egyből el is kérte, és végig is vitte. Azóta rendszeresen érdeklődik, hogy tudnék-e még hasonló "istenkirály" játékokat mondani. (Ezzel a jelzővel illette azt a lassan 30 éves játékot.) Szóval nem csak nosztalgiából lehet ezekkel játszani. ;-)

Én se csak azokkal játszok, amik megvoltak eredetiben, pl. a Little Samsonról csak nem rég hallottam.

Másrészt meg attól, hogy valamivel már régen is játszottam, az attól még lehet élvezetes. Nem akarok nagyon játékfilozófiai dolgokba belemenni, de nagyon sok akkori játék - lévén mással nem nagyon tudta megfogni az embert, hol volt akkor még a valósághű 3D meg online játék? - arra ment rá, hogy a játékmenettel minél nagyobb játékélményt nyújtson. Lehetőleg úgy, hogy harmincadjára vagy századjára is élvezhető maradjon.

#3: nekem ez valahogy kimaradt, de jónak tűnik, rögvest ki is próbálom, köszi! ;-)

2014. dec. 31. 13:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia az első válaszoló vagyok.Én is 14 éves vagyok mégis szeretem őket.
2014. dec. 31. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!