Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A GTA (grand theft auto)...

Molli11 kérdése:

A GTA (grand theft auto) sorozatból melyiket a legérdemesebb megvenni ps2-höz?

Figyelt kérdés

Ezen az oldalon néztem őket,de több fajta is jó vele.

[link]

2014. dec. 30. 20:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát én már pénzt nem adnák ki érte, mivel elég régi játékokról beszélünk. Amúgy vagy a Trilogy-t (III, VC, SA) vagy a Vice City Stories-t venném meg a helyedben.
2014. dec. 30. 21:02
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2014. dec. 30. 22:50
 3/6 anonim ***** válasza:
50%
Azért készülj fel rá, hogy a San Andreas jó eséllyel tönkreteszi a géped, mert folyamatosan pörgeti a lemezt.
2014. dec. 30. 23:55
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a figyelmeztetést akkor majd a többiből válogatok :)
2015. jan. 1. 13:41
 5/6 anonim ***** válasza:
A 2 kedvencem a Liberty City Stories és a San Andreas. Az hülyeség hogy a San Andreas tönkreteszi a ps-t, mert én is kijátszottam 1-szer de nem volt semmi baja.
2015. jan. 2. 10:50
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Akkoriban konzolboltban dolgoztam, és sorra hozták be a fejhibás PS2-ket. Nem értettük, mi ez a hirtelen meghibásodási hullám, aztán egy konkurens boltos kérdezte, hogy nálunk is ilyen sok gépet tesz tönkre a San Andreas? Aztán olvastam neten is, hogy akinek van HDD a gépében, az inkább arra telepítse, mert a PS2 mechanikáját nem folyamatos 100 órás pörgésre tervezték, hanem szakaszos működésre. Utána már ha valaki fejhibás gépet hozott be, már kérdeztük is: "San Andreasszal játszol?" "Igen, miért?"

Legalább 300 ilyen esetünk volt abban az egy boltban, úgyhogy hidd el, tudom, mit beszélek.

2015. jan. 2. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!