Command and Conquer 3 folytonos szinkronizálási hiba?
Figyelt kérdés
Multizni akartunk volna haverommal, de mindig szinkronizálásos hibát ír ki. Nem lehet valahogy kikapcsolni ezt? vagy valahogy megcsinálni, hogy ne írja ki a hibát és lehessen tovább játszani? Állandóan ezt írja ki, és már unjunk.. de azzal szeretnénk játszani, csak hát így nem lehet. valaki tudna rá megoldást? (Trollok kíméljetek)2014. dec. 30. 10:57
1/2 A kérdező kommentje:
Csak arra lennék kíváncsi, hogy hogyan lehetne kikapcsolni ezt a hülyeséget. (Haverommal kipróbáltuk, hogy simán kidob e. kidobott. megpróbáltuk Trainer-rel a multit, azzal is ugyan ezt írta ki.. mit csináljunk?? ki akarnánk kapcsolni a hülye sync-et, de hogy?!)
2014. dec. 30. 11:20
2/2 anonim válasza:
Nekem is ez a gondom, csak épp nekünk simán működik, de Trainerrel viszont nem. Fogadtunk haverommal, hogy simán le tudom őt győzni úgy, hogy ő csalással megy, én meg így simán. De ezt a sync-et írja ki. kíváncsi vagyok arra én is, hogy hogyan lehetne ezt kikapcsolni.. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!