Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Rubik kocka vásárlás?

Rubik kocka vásárlás?

Figyelt kérdés
Már megtanultam kirakni a Rubik kockát, csak az a probléma hogy nekem az eredeti Rubik Ernő által készített kockám van, ami elég nehezen tekergethető. Hol lehet kapni Rubik versenykockát? Ami már gyorsan mozdítható és nem akar szétesni.

2014. dec. 29. 21:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Vatera --> Dayan. Ez a legjobb minőségű. Hátránya, hogy könnyebben szétesik. Ha strapabírót akarsz, ami szintén nagyon gyors, csak nem annyira, mint a dayan vegyél shengshou-t.
2014. dec. 29. 21:36
 2/5 A kérdező kommentje:
És esetlek tudjátok, hogy milyen boltba lehet kapni? Vagy csak interneten lehet?
2014. dec. 29. 21:40
 3/5 anonim ***** válasza:
A tescoban is lehet mostanában kapni elvileg jó fajta.
2014. dec. 29. 22:05
 4/5 anonim ***** válasza:

Amit tescoban mostanában lehet kapni az ugyanúgy stúdiós, ergo szar. Shengshou-t ne vegyél 3x3asban, sokkal jobbak vannak. Néhány kocka, amit mostanában sokan használnak és szeretnek (ritkábbtól a gyakoribb felé):

(Kezdéshez tökéletes, MoYu GuanLong, 2-3 dollár közti árával messze ez a legjobb ár/érték arányban)

DaYan GuHong v2,

MoYu WeiLong v2,

DaYan ZhanChi 5

MoYu AoLong v2.

Ezek a legjobb kockák, az utolsó 3 közül válassz szerintem, azok a legjobbak.

Másik kérdésedre válaszolva, ezeket csak online lehet venni. Néhány megbízható online bolt:

www.cubezz.com

www.cubicle.us

www.aliexpress.com (itt azért nézd meg, az eladót milyenre értékelték és hányan)

2014. dec. 30. 11:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Üdv! Lightake, thecubicle.us, cubezz.com, és esetleg ebay vagy hasnló oldalról tudsz rendelni. Nagyon ajánlom a MoYu AoLong v2-t. Esetleg a MoYu WeiLong v1-2, vagy DaYan márkából a ZhanChi és a Guhong v1-2 amik jók. Egyébként én is most fogok rendelni a cubezzről ( mert ott a legolcsóbb ahogy észrevettem ), csak előtte még megérdeklődöm, hogy mennyire megbízható. Egyébként, ha külföldi oldalról rendelsz és az ingyenes kiszállításr válaztod, azt 2-3 hét alatt hozzák ki ( de inkább a felső határ ).
2014. dec. 30. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!