Xbox 360 slim készülék lehet gyárilag rghs?
Figyelt kérdés
Egy ismerősömtől hallottam hogy vannak olyan xboxok amik gyárilag elfogadják a külső mehajtókat illetve az USBről is lejátszák a letöltött játékokat. Igaz ez vagy mindenképpen rghs okosítás kell hozzá?2014. dec. 29. 15:27
11/13 anonim válasza:
"A pc gyárilag "támogatja" a kalózszoftvereket nem?"
Találj fel te egy olyan programot ami egy olyan nyitott rendszerben, mint egy személyi számítógép folyamatosan ellenőrizni tudja hogy kalózszoftvert használnak-e. Valószínűleg milliomos lennél belőle.
12/13 anonim válasza:
Természetesen dollár milliomos.
13/13 anonim válasza:
Miért akarnék föltalálni? Én csak válaszoltam a kérdésre. Nem kötöszködés képpen de a kérdezőnek ez volt a lényeg hogy a konzol zártabb rendszerű mint a pc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!