Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi lehet a gond a The Lord of...

Mi lehet a gond a The Lord of the Rings: War in the North játéknál?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A játék fut stabil 60 fps-el, majd gondolja magát és elkezd kegyetlenül lag-ol ni, aztán megint stabil 60 fps. Nem tudom mi lehet az oka. Ja és a Cpu-t 75-100%-on használja.

A gépem: [link]

2014. dec. 29. 12:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem is gxt 25 egerem van :P
2014. dec. 29. 12:38
 2/4 anonim válasza:
Gyári hűtő van a procin?
2014. dec. 29. 23:32
 3/4 A kérdező kommentje:

Nem.

Cooler Master: Hyper 212 EVOm, és a cpu 4,3 GHz-re van húzva.

Nem a géppel van a hiba, hanem a játékkal valami nem stimmel (A nagyobb gépigényű, újabb játékok is simán mennek akadásmentesen Ultrán, a Skyrim is tele modolva + ENB, simán fut 60 fps körül.)

Pár napja vettem Steam-en ,a The Lord of the Rings-et de hát így elég élményromboló.

Azt gondoltam, hogy ismeritek ezt a hibát és esetleg tudtok valami megoldást rá.(fix-et, vagy egy módosított .ini file-t).

Amerikai fórumokon is csak annyit írnak, hogy frissítsd a drivereket, meg ehhez hasonló alap dolgokat, persze nem ez a megoldás.

Azt is írták, hogy az AMD-s VGA-k nál van ez a hiba a játéknál, az Nvidiások nem panaszkodtak iyesmire, de volt, aki írta hogy 100%-on hajtja neki a processzorát a game.

Tehát nem találtam semmi megoldást.

2014. dec. 30. 11:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Nálam meg a játék felénél hirtelen elkezdett fehéren villogni az egész, hát tényleg nem egy hibátlan játék. Töröltem is.
2015. febr. 13. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!