Valaki aki league of legends EUNE játszik tudna ajánlani egy jó ranked team csapatot, ahova bekerülhetnék?
Üdv!
Silver III-ba vagyok gdavboy néven. Bármelyik lane-en játszom. Főb hősők, amikkel játszom: Thresh, Blitz, Sona,
Jinx, Ezreal, Caitline, Fizz, LeBlanc, Heim, Zed, Karthus, Yasuo, Nasus, Singed, Jax, Kha'Zix, Zac... Van még pár de most hirtelen ennyi jutott eszembe.
Hát, én még nem láttam olyat, aki GYIKen talált volna csapatot, inkább LoL fórumokon nézz szét.
Most tudom, hogy nem erre vagy kívácsni, de amúgy egy jó tanács: túl sok championnal játszol. Az, hogy el tudsz találni valakit egy skilshottal még nem jelenti azt, hogy te tudsz is játszani azzal a champpel. Így soha nem fogsz magasra mászni, de legfőbbképp soha nem is leszel jó a játékban (és milyen csapatba kell egy gyenge játékos?). Előszőr szűkítsd le a kört 1 szerepre és 1 fő + 2-3 tartalék champre. Nem is kell mindig rankedet játszanod, csak az a lényeg, hogy ezeket gyakorold. Én is játszottam mindent és én is Silver voltam, ranked már agyonfrusztrált. Elkezdtem normalokat játszani, leginkább Lee-t és Renektont játszottam. Mostmár ha ezekkel ránézek valakire, én megmondom, hogy meg fogom e tudni ölni. Valaki LoL fórumokon ugyanezt írta, amit én, kipróbáltam, kb. 1 hét alatt lett meg a Platinum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!