A sims2 játékom eredeti mégsem indul, mi lehet? Többi lent.
Amit leírtál, azt kék halálnak hívják, vagyis végzetes hiba történt az operációs rendszer futtatásakor, ezért a rendszer összeomlott, a gép pedig próbálja menteni a menthetőt.
Ha asztalra dob ki és nem tudod leállítani, akkor Ctrl+Shift+Esc, Folyamatok, listázd memória szerint, majd ott kikeresed a sims2-t, jobb klikk, folyamat leállítása.
Indítás előtt a Sims2 ikonnál lépj be a tulajdonságokba, kompatibilitás, majd engedélyezz egy windows xp sp3 kompatibilitást futtatáskor.
Videokártyád drivere telepítve van és a legrissebb?
Én is a kék halálra gondoltam... De azt nemértettem, hogy miért csak akkor hozza ki ezt a kék képernyőt ha a Sims megvan nyitva? Szóval amikor csak a chrome-ot használom vagy az office-t akkor semmi problémám nincs vele...
A legfrissebb van mindből. Az volt az első, hogy ellenőriztem.
Átállítottam windows xp sp3 -ra... De ezt miért is kellett... Bocsi kb. annyira értek hozzá mint egy 5 éves...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!