Milyen PC jatekkal jatszak?
Figyelt kérdés
most hogy van egy kis szabadidom,...tudnatok mondani jatekot? akcio,lovoldozosek tetszenek foleg. Konfig uj.2014. dec. 26. 22:35
2/8 A kérdező kommentje:
akcio fps,tps
2014. dec. 26. 22:43
4/8 anonim válasza:
CS:GO a hackerek tanyája, ne menj oda...
COD AW, ha 13 éves vagy, akkor ideális.
BF4, nem számít milyen jó géped van, laggolni fogsz, mint állat
FC4 elmegy, jó játék
5/8 anonim válasza:
Mi az hogy laggol a Bf!? Nekem maxon megy 60 Fps -el! Egyszer sem akadt meg eddig, vagy laggolt. Far cry 4, CoD:AW dettó
6/8 anonim válasza:
MSI GTX 780-asom van, akkora fps droppok vannak, hogy nem igaz. Elfelejtettem írni, hogy csak a high-end pc-seket érintik ezek a problémák. A régi gtx 660-osommal semmi gond nem volt, a GTX780-an mellett meg játszhatatlan lett a játék. Mielőtt azt írná valamelyik önjelölt szakértő, hogy mert szar a gépem vagy egyéb. Akkor látogasson már el a Battlelog fórumba és írja be a kereső, hogy GTX780 fps drops, cpu spikes. Több ezres találatot fog megjeleníteni.
7/8 anonim válasza:
Nekem high-end pc-m van mégsincs ilyen gondom.
8/8 anonim válasza:
Ühüm, persze. Kár, hogy a másik 10000 játékos nem így látja a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!