Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen horror játékkal kezdjek?

Milyen horror játékkal kezdjek?

Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy nem bírom az ijesztő játékokat, pedig tudom, hogy tetszenének, ha rávenném magam, és "legyőzném a félelmeimet". Nagyon szeretem a horrorfilmeket, a sötét, darkos hangulatot. Viszont amint megjelennek a szörnyek, kilépek, nem bírom a futós-menekülős részeket :D Szeretném elkezdeni valami lightossal, könnyűvel , légyszi segítsetek :) Egyéb tippeket is szívesen fogadok :) 16/L

2014. dec. 26. 21:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Prey. Akció inkább, mint horror, de azért tartalmaz azt is.
2014. dec. 26. 21:29
 2/6 anonim ***** válasza:

Five Night at Freddy's

Outlast

Dead Space sorozat

2014. dec. 26. 21:35
 3/6 anonim ***** válasza:

Amnesia: Dark Descent, nagyon fel van hypeolva, de kb. az egész játékban van összesen vagy 8-10 szörny. Viszont azokat fogalmad sincs, hogy mikor fogja bepakolni melléd, így van egy iszonyat nyomasztó hangulata. Illetve a Penumbra sorozat is ilyen, én végigtoltam talán a 2. részét, és egyszer nem ijedtem meg, pedig elég durva horrorként tartják számon.

Outlast valahol a kettő között van, elég sok menekülős rész van benne, viszont nem túl ijesztő, mert egyrészt emberek vannak benne, másrészt meg ha valaki üldöz, akkor azt lehet elég rendesen hallani.

2014. dec. 26. 21:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Ja, az Amnesia 2. részét kifelejtettem (Machine of Pigs), az nagyon-nagyon lightos, nem is nevezném horrornak, inkább csak egy ilyen sötét hangulatú kalandjáték. Az például tökéletesen kezdés lehet (én is nagyon beszari vagyok, de azon abszolút egyszer sem ijedtem meg, nem is nagyon próbált megijeszteni, inkább érdekes volt a története :D)
2014. dec. 26. 21:38
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nem konkrét horrorral kellene kezdened. Hanem pl. Alien vs. Predator 2-vel, vagy a 2010-es epizóddal, vagy a The Sufferinggel, Dead Island-al. Ezek nem igazi vérbeli horror játékok, de sok elemet merítenek a műfajból.

Talán még a Colonial Marines lehetne jó kezdésnek, bár ahhoz érdemes megnézni és szeretni a Bolygó neve a halál c. filmet :)

2014. dec. 26. 22:40
 6/6 anonim ***** válasza:

Neked az Alien Isolation című játékkal kell játszanod.

De előtte meg kell nézned a klasszikus Nyolcadik utas a halál című remekművet.

Garantált élményben lesz részed.

2014. dec. 28. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!