Milyen horror játékkal kezdjek?
Five Night at Freddy's
Outlast
Dead Space sorozat
Amnesia: Dark Descent, nagyon fel van hypeolva, de kb. az egész játékban van összesen vagy 8-10 szörny. Viszont azokat fogalmad sincs, hogy mikor fogja bepakolni melléd, így van egy iszonyat nyomasztó hangulata. Illetve a Penumbra sorozat is ilyen, én végigtoltam talán a 2. részét, és egyszer nem ijedtem meg, pedig elég durva horrorként tartják számon.
Outlast valahol a kettő között van, elég sok menekülős rész van benne, viszont nem túl ijesztő, mert egyrészt emberek vannak benne, másrészt meg ha valaki üldöz, akkor azt lehet elég rendesen hallani.
Szerintem nem konkrét horrorral kellene kezdened. Hanem pl. Alien vs. Predator 2-vel, vagy a 2010-es epizóddal, vagy a The Sufferinggel, Dead Island-al. Ezek nem igazi vérbeli horror játékok, de sok elemet merítenek a műfajból.
Talán még a Colonial Marines lehetne jó kezdésnek, bár ahhoz érdemes megnézni és szeretni a Bolygó neve a halál c. filmet :)
Neked az Alien Isolation című játékkal kell játszanod.
De előtte meg kell nézned a klasszikus Nyolcadik utas a halál című remekművet.
Garantált élményben lesz részed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!