Sso rider tagság? (A többi lent! )
Figyelt kérdés
Most szeretnék venni life time-os rider tagságot és két ember közül az egyik azt állítja, hogy az csak egy éves, a másik meg hogy örökre star rider lehetek!! Akkor most ki mond igazat?? Valaki tudna segíteni?? Kinek mi a tapasztalata megérné megvenni és biztos hogy nem fognak tobb pénzt levonni a kártyámról??
(Válaszotokat előre is köszönöm!!)
2014. dec. 26. 21:01
1/8 NVikike válasza:
Bár én még nem voltam life, de 100000000% hogy nem örökre szól... XD Gondolj bele! Annyira nem hülyék a készítők, hogy örök riderséget ajánlanak kb. 15ezer Forintért! :DD Szerintem is úgy 1 évre szólhat... De ki is számolhatod, hogy nagyjából mennyi lehet, ha tudod, hogy 9 nap 330Ft. (+SMS, mert telóról lehet venni) Meg, ez amúgy eléggé gáz, hogy kiírják, hogy "egyszer vegyél és soha többé" így becsapják a játékosokat... Mindegy, én úgysem vehetek lifet, max. kisebbeket... :)
2/8 A kérdező kommentje:
Koszi azert!!:) es még egy kérdés ha elértem pl. A 15. szintet ak ha van egy ló ami 10-es szinttől megvehető de már nem vagyok rider ak még megtudom venni nem??
2014. dec. 28. 10:47
3/8 anonim válasza:
A life igenis örökre szól. Ezt már csak abból is tudom,hogy amikor csak pár napos ridert vettem, felajánlotta,hogy vehetek life-t. Most viszont azt írja,hogy "az ajánlat nem elérhető." Plusz arra nem gondoltok,hogyha mégis 1évre szólna csak,a star stable online facebook oldalán elég nagy felháborodás lenne. A többi sso-rajongói oldal szerkesztői közül pedig néhányan már biztos tájékoztatták volna a játékosokat. :) nem mellesleg most 9000 a legolcsóbb. Ettől olcsóbb sose lesz szerintem :)
4/8 anonim válasza:
És igen,ha 15szinten akarsz venni egy 10es lovat akkor annak semmi akadálya :)
5/8 Brook27 válasza:
A lifetime örökre szól akárki akármit, mond!!! Amúgy meg a barátnőm is life 2 éve!!! :)
6/8 NVikike válasza:
Hát akkor örökre... Majd úgy 3 év múlva visszatérhetünk erre a kérdésre, hogy leteszteljük... :D Azt a lovat megveheted, de ha rider helyen van, akkor ahhoz ridernek kell lenned... :P
7/8 Barbara43 válasza:
szia én szerintem a life örökre szól..ezt onnan tudom hogy egy barátom már lifetime 4 éve!viszont igazán féltem szegényt mert bazzi sok a hekker a szerveren ami lifeost tör föl.
remélem segítettem:3
8/8 anonim válasza:
Lehet hogy későn válaszolok, de nekem. már 5 éve megvan a LifeTime tagságom, és minden héten csalás mentesen megkapom a 100 Scmet, nyugodtan megteheted, ez tényleg örökre szól!
-Aida Dolphinweb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!