Milyen művész (ebb) i és/vagy beszélgetős játékok vannak?
Figyelt kérdés
Gondolok itt Child of Light, LIMBO, The walking Dead 2 évada és ezekhez hasonló játékokra. Valamiért megfogtak ezek a nem csak megyünk és szétlövünk mindent játékok.2014. dec. 26. 14:12
2/3 A kérdező kommentje:
köszi, jöhet még. Nem baj ha van benne harc is, csak ne eszetlen mészárlásról szóljon.
2014. dec. 26. 15:36
3/3 anonim válasza:
The Wolf Among Us
Ugyanazok csinálták, mint a Walking Deadet, és valami lenyűgöző játék. Én a WD-t is imádom, de szerintem ez sokkal jobb nála. Mindenképp próbáld ki, még ha trailer alapján annyira nem is jön be, mert tényleg brutál jó. Kitoltam az első évadot, a második évadra már be van készítve az eltett összeg a fiókba, csak jelenjen meg :D
https://www.youtube.com/watch?v=7a_St9DTuO0
Illetve bennem még a Bioshock Infinite is mély nyomot hagyott. Lövöldözős játék, de igazából az egész a sztoriról szól, csak igazából ha már egy mondatot írok arról hogy miről szól, már elspoilereztem. Azt is, ha van egy felesleges pár órád, próbáld ki, nem fogod megbánni. Itt egy videó, ami nagyon szépen elmondja, hogy mi a jó benne (spoiler mentes):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!