GTA 3-mal meg Vice cityvel játszani ugye nem gáz? Tekintve hogy már elég régiek, és vannak újabbak is.
Figyelt kérdés
2014. dec. 26. 10:13
1/7 anonim válasza:
Mitől lenne? Attól, hogy régiek, még remek játékok. Én mostanában gondolkodom rajta, hogy megveszem a VC-t telefonra is.
2/7 anonim válasza:
De, gaz. Nem is tudom hogy tudsz az osztalytarsak elott megjelenni, hogy ilyen regi jatekokat meg eloszedsz.
Ha eddig nem fogtad volna az adast: kit erdekel mivel jatszol???
3/7 anonim válasza:
Jó kis játék már leszedtem tabra is és teljesen megéri az árat.
4/7 anonim válasza:
Ne haragudj, de már a feltételezés miatt is megütnélek... :D
Azt játszol amit akarsz. Ostoba az az ember, aki azért szól le valakit, mert az régi játékkal játszik.
5/7 anonim válasza:
Én volt hogy Sonic The Hedgehog 2-vel(Mega Drive) nosztalgiáztam. Az egy kicsivel idősebb...
6/7 anonim válasza:
Van most valami Vice City HD, kajakra játszanék vele, mert a kedvencem a VC, de nem indul el a gépemen :@
7/7 anonim válasza:
Én most kötöttem rá a Nintendot a régi tevere. Mario-val játszottam. És jó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!