Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Udyr vagy Nasus?

Udyr vagy Nasus?

Figyelt kérdés
melyiket hova ajánljátok és miért?

2014. dec. 25. 23:19
 1/3 anonim ***** válasza:
udyr jungle, nasus top, mert oda valók
2014. dec. 25. 23:26
 2/3 anonim ***** válasza:
Nasusnak lassú a clearje és a gankjei se igazán jók, főleg earlyben.. udyr pedig könnyen kiteolható topon, ezért igaza van az előttem szólónak, bár ha elég jó vagy udyrral lehet vele topolni, én már láttam jó triforceos top udyrokat diamond környékén, persze csak adott ellenfelek ellen jó.
2015. jan. 2. 13:09
 3/3 koviberci válasza:
Nasus nagyon jó toppon, annyi az egész hogy stack-stack-stack. Ha 20 perc alatt 250 felett van a satcked az már jó, de ez meccs függő, eleht sokkal több lesz, lehet kevesebb, de minél több annál jobb. Jungléba nem ajánlom mert már nem olyan jó mint régen. Udyr jungléban nagyon op, sokoldalú, tankos. Topppon ritka mert nem a legjobb pick akárki ellen, ha tudod ki ellen mész és jó vagy udyrral pickelheted de amúgy nem.
2015. jan. 3. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!