Várhelyi Peti kérdése:
Fifa 15 ERROR! Ötlet?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Tegnap kapdtam meg a Fifa 15-öt.Feltelepítettem de amikor rányomtam,hogy Play,akkor kiadta ezt a hibaüzenetet:
Unhandled exception has occurred in your application.If you click Continue,the application will ignore this error and attempt to continue
Object reference not set to an instance of an object.
Mi lehet a probléma?S.O.S!
2014. dec. 25. 21:53
2/4 A kérdező kommentje:
3x raktam újra :D de lehet megpróbálom még 1x.Mert azért nem egy 5ft-os dolog,hogy kibasszam az ablakon.(közel voltam hozzá)
2014. dec. 25. 22:07
3/4 makrai97 válasza:
Nekem ugyan ez a baja a fifa 15-nek amit most vettem gépre 10-szer újra raktam de nem jó és én sem tudom mi a baja.
4/4 Ranieri88 válasza:
Az origin a hibás nekem is ez volt!
Hiba lehet még a gyenge gép ha nem DX11 es a vidikártya akkor cumi....
Az origin hiba az az hogy tárol az AppData mappában cuccost azt kell törölni fullra ha meg találom pontosan hol akkor leírom addig keressetek erre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!