Miért dob ki a Sims 3?
1, Esetleg futtasd rendszergazdaként, nem biztos hogy segít se ki tudja.
2, Nézd meg nem-e terheli túl a géped a játék. Minimum követelményeknek megfelel-e, illetve hogy nem erre forrósodik a géped tőle. ELképzelhető hogy túlhajszolja magát a videókártya, azt úgy dönt inkább leáll.
3, Töröld le mindkét kiegészítőt majd próbáld úgy ki a játékot. Ha az megy rendesen (mondjuk 1 órán keresztül) akkor rakd fel még egy kieget. Ha azzal is megy akkor játssz így, csak 1 kiegészítővel. Sajnos nekem is megvan 3 kieg, egyszerre csak kettőt visz el, utána feladja.
Ha már Simsezel, akkor érdemes egy beszerezni egy bivajerős gépet, mert különben mindig gondok lesznek. Úgy sem bírod majd megállni (én sem bírtam), hogy ne vegyél még kiegészítőt.
A bivajerős gép nem feltétlenül kerül sokba. Ha használtan veszel asztali számítógépet, egy olyat összeszerelnek neked 50-60 ezer forintért (operációs rendszerrel együtt), hogy tátva marad a szád.
Fele annyiba kerül mint azok a túlárazott sz*r laptopok, és kétszer olyan gyors, ráadásul semmiben nem fog zavarni, hogy nem új. Jó sokáig el tud az még működni.
2 db 3.00 GHz-es proci bőven elég, meg 2 gb ram, ha e mellé berakatod a régi számítógéped ramját (amiről feltételezem, hogy 2 gigás lehet), úgy fog repeszteni, mint a szélvész. (A lényeg, hogy összesen legyen legalább 4 gb ramja).
Nekem 4 kiegészítőt is gond nélkül elvisz órákon keresztül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!