(Minecraft 1.8.1) Na ez mi a franc?!?!
Tök nyugodtan minecraft-ozok és ilyennel találkozok..:
1.: [link] egy kicsit megijetem és gondoltam hogy egy bug utána megyek tovább és ez : [link]
utána elkezdet üldözni és ilyenek jöttek belőle : [link] utána meghaltam. Ha kéritek a mappot akkor azt nem tudom hogy küldjem max leírjátok azt hogy kell. Nem tudom hogy ezzek mi volt de azt kétlem hogy Herobrine lenne.....
Minek ugratnék ? Nem is tudom berakni a minecraftba a modot azt se tudom hogy van-e hozzá ami 1.8.1-hoz van. Bár mondjuk ott a Google..
Soha életemben nem találkoztam Herobrine-nal csak most az egyszer elsőnek fel se fogtam hogy az ott mi a..De a csirkére elsőnek Bugnak hittem xD ...
Azért remélem erre lesz valami rendes magyarázat mert most azért nem fogok egy darabig minecraftozni ha ez a szutyok benne van ! De hogy tudnám nektek fel rakni a mappot hogy higgyetek nekem ??
Herobrine-t (annak ellenére, hogy benn sem volt (tudtommal)) fix-elték.
Honnan van a kliens? Nem lehet, hogy alapból benne volt?
Kapkottam hogy bírjak ide ki írni hogy ez MI ..
Team Extreme vagy mi ez a kliens..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!