Ha elérem a Silkroad-ban a 20 lv valaminek kéne történnie? Mer olvastam három kasztról de nem történt semmi
Onnantól lehet választani 3 szakmát. Trader, hunter, thief.
Trader: egyik városból a másikba megy, hogy eladjon dolgokat
Hunter: a tradereket védi
Thief: a tradereket rabolja ki, és adja el a cuccait
mi volt az ok hogy ennyi ember abba hagyta?
és tudsz mondani hasonló játékot mint a Silkroad
Silkroad fölött eljárt az idő, a túl sok grindelés és csalók miatt, pedig hamar meglehetett unni. Ezért nem foglalkozik vele már senki. Törtszervereket esetleg érdemes kipróbálni.
Amúgy mi tetszik a Silkroadban? És milyen géped van? Csak hogy tudjunk hasonlókat mondani...
amiatt tetszett meg mer lehetett benne egy pet-em meg a karakterek is jók varázsló, harcos, íjász, stb ezek megfoktak + vannak Bene magyarok is kb úgy 8-9 akivel eddig találkoztam.
Windows XP
2.41 GHz
2.00gb RAM
Nem tudom hogy aktuális e még a kérdésed de én is csak azt tudom tanácsolni hogy ne játssz vele mert nagyon arra megy minden hogy ki költ rá több pénzt. Amikor én játszottam vele akkor rengeteg gold bot volt akik miatt nem lehetett belépni, de szerencsére sokakat bannoltak.
Akinek sok pénze volt az jó fegyvereket, ruhákat tudott venni és verhetetlen volt. Aki nem akar vagy nem tud pénz szánni a játékra annak csak szenvedés az egész. Én annak idején talán lvl 115-120-ig jutottam el de nagy keservesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!