Hogy lehet Sims 3-ban ilyen szép Simeket készíteni?
Rengeteg egyedi tartalom (főleg egyedi bőr, egyedi hajak, ruhák, szemek, smink), a jó minőségű képek elkészítéséhez meg egy HQ modot is használnak, ami a játék telepített fájljaiba piszkál bele, és állandó alkalmazásra nem ajánlott, mert összeomolhat tőle a játék.
Nézz körül a The Sims Resource nevű oldalon ( [link] ) minden Sims játékhoz találsz egyedi tartalmat. Ajánlom még a [link] oldalt is, mivel az ilyen típusú Simek főképp egyedüli simmerek tumblr oldalain bukkannak fel, és ők is biztosítanak általában letöltési lehetőséget akár a Simjeikhez (az egyedi tartalmat beleértve sokszor), akár az egyedi bőrtípusaikhoz, hajaikhoz, stb.
Egy kis angoltudás nem árt.
Sok sikert!
Ahhoz, hogy a sim tényleg normálisan nézzen ki, új bőrtípsut kell letöltened, mert az eredeti grafika valami borzadályos. Én a Starfruit nevűt ajánlom, de írd be a googlebe, hogy "Sims 3 skin tones", és keresgélj.
A package fájlokhoz kell a Mods mappa. Ha akarod leírom, hogy juthatsz hozzá.
(A legtöbb helyen package fájlokkal fogsz találkozni. Akár bőrről, hajról, vagy ruhákról van szó)
Ja, és nem árt letölteni új "slideröket" sem. Én a legtöbbször ezeket használom (angolul írom, úgy találhatod meg őket):
Chin cleft (állgödröcske)
Jaw line width (állkapocs vonalának az alakja)
Neck height (nyak hosszúsága)
Na meg a szájhoz kapcsolódó legtöbb.
De az csak tőled függ, melyik lesz a kedvenced, érdemes nézegetni, írd be, hogy "sims 3 sliders".
:)
A második pontnál lévő fájlt kell letöltened. Majd kicsomagolod, és a benne lévő "Mods" nevű mappát, úgy ahogy van berakod a Dokumentumok/Electronic Arts/The Sims 3 mappába.
Innentől sokkal egyszerűbb lesz minden. A package fájlokat nem kell telepíteni, csak beleteszed a Mods mappába, és ennyi, benne van a játékban. Ha kiveszed, akkor meg nincs benne.
A legtöbb egyedi tartalmat package fájlként lehet letölteni, van olyan is, ahol mind a kettő lehetséges(package, vagy sims3pack).
Tessék, itt van néhány jó bőrtónus:
Bocs, kihagytam:
A Mods mappán belül lévő Packages nevű mappába kell beleraknod.
Van benne egy alapból két fájl, az egyik letiltja az introt, a másik meg a csillámokat, amikor falat húzol. Ha nem kellenek, kiveszed.
Remélem segítettem :)
Egyedi tartalom letöltésével.
De ezek messze nem a legszebbek
nézz körbe koreai oldalakon
Nagyon szépen köszönöm!:)
Igen,a kínaiak és koreaiak valóban nagyon értenek ehhez. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!