Mennyi esélye van annak, hogy gazdaságilag és kritikailag megbukott játékok kapjanak folytatást?
Én szeretek játszani, így többnyire amit megveszek, az tetszeni is szokott (nincsenek különleges elvárásaim, nem várok el eget megrengető grafikát, mély sztorit, nonlinearitást, választási lehetőségeket stb.) Nem várom el hogy a játék magával ragadjon, elég ha szimplán tetszik, akkor már szeretem. Pl. Nagyon szerettem a Kane and Lynch sorozatot, és pl. az EA Games új Medal of Honor szériáját is (2010-es, és Warfighter), és még a Colonial Marines is bejött. Számomra ezek a játékok nem voltak kevesebbek semmi másnál (nyilván egy Deus Ex részletessége mellett eltörpültek, de nem kell minden játéknak ennyire megfelelnie mindennek).
Véleményem szerint annyira telített már a piac, hogy begyöpösödtek a játékosok. Már nem élvezik magát a lövöldözést, magát a játékmenetet, kell valami + számukra, ami feldobja az egészet. Arról nem is beszélve hogy rengeteg torrentelő olyan verziót tölt le, amivel az eredeti játékos nem is játszhatott, hisz már a letöltés pillanatában patchelt verziót kapott, a torrentes pedig a lemezen lévő hibás verzióval játszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!