Segitséget kérnék a cabal online nevü játékot letöltöttem minden és mikor belépnék ott az inditopanel és nem enged semire kattintani és azt irja ki hogy:fail to download server information. Restart launcher pl?
már eljutota oda hogy egy dll fájl hiánzik fmodex.dll
valaki segitene hogy mit tegyek
Melyik szerveren játszol?
Én BEAST Cabal-on játszottam régebben, azzal sose volt problémám.
A leggyakoribb dolgok, amik eszembe jutnak hibajavítás terén, az a tűzfal, vírusirtó, DEP.
Ellenőrizd, hogy a tűzfalad átengedi a játékot, valamint esetleg kapcsold ki a vírusirtód.
Szintén próbáld meg az adatvégrehajtás megakadályozását kikapcsolni (Vezérlőpult -> rendszer -> speci beállítások -> Teljesítmény beállítások -> Adatvégrehajtás megakadályozása lapfül -> Adatvégrehajtás megakadályozásának bekapcsolása kivéve a kiválasztottak esetében (bocsi, angol a Windows-om, így csak hozzávetőlegesen emlékszem, hogy magyarul hogy voltak ezek az opciók) -> hozzáadás)
Add hozzá a launchert is meg a játék exe-jét és kész. Egy újraindítás nem árt.
Emellett megpróbálhatod XP SP3 kompatibilitási módban futtatni, és rendszergazdaként futtatni.
Más nem jut eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!