A the crew című játékban milyen az autók hangja?
Ugy értem hogy valósághűek vagy olyan mind egy régebbi játéknál ahol nincs sok különbség a hangok között, és egy mustangnak meg egy camaronak vagy dodgenak ugyan olyan a hangja van.
És amúgy a játék milyen? mer idén az ubi nem nagyon tündökölt játék ügyileg.
Ilyen:
https://www.youtube.com/watch?v=zZ7kMizfaa4
Én 7.1 fülhallgatóval játszom, nálam eszelősen jók a motorhangok.
A vezetési modell kontrollerrel és kormánnyal kissé túlérzékeny, de elég jól beállítható. Billentyűzettel tragédia, de miért is akarna bárki autós játékot billentyűzettel játszani?
Rengeteg tartalom van a játékban, a tuning brutál jó, a nyílt világ óriási és gyönyörű, a versenyek izgalmasak, az AI nem csal.
A The Crew nálam az év pozitív meglepetése. Ha szeretted a Test Drive Unlimitedet, ezt imádni fogod.
Erről nem tudok nyilatkozni, PC-n tolom. Igaz, nagyon szarul van optimalizálva, elég erős gépen is vissza kellett vennem a részletességből, hogy megfelelően fusson. Tény, a metacriticen és hasonló oldalakon is a pc-s verzióé a legjobb értékelés.
Azokat a hibákat, amiket a lehúzós tesztek említenek, én egyszerűen nem tapasztalom. Pedig eléggé kritikus vagyok, a legjobb játékokban is kiszúrom a hibákat, de a The Crew-t egyszerűen csak játszom és élvezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!