Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A the crew című játékban...

A the crew című játékban milyen az autók hangja?

Figyelt kérdés

Ugy értem hogy valósághűek vagy olyan mind egy régebbi játéknál ahol nincs sok különbség a hangok között, és egy mustangnak meg egy camaronak vagy dodgenak ugyan olyan a hangja van.

És amúgy a játék milyen? mer idén az ubi nem nagyon tündökölt játék ügyileg.

2014. dec. 22. 00:08
 1/5 anonim ***** válasza:

ilyen:

nyeeenyeeeeeeeenyieeee

2014. dec. 22. 07:36
 2/5 anonim ***** válasza:

Ilyen:

https://www.youtube.com/watch?v=zZ7kMizfaa4

Én 7.1 fülhallgatóval játszom, nálam eszelősen jók a motorhangok.

A vezetési modell kontrollerrel és kormánnyal kissé túlérzékeny, de elég jól beállítható. Billentyűzettel tragédia, de miért is akarna bárki autós játékot billentyűzettel játszani?

Rengeteg tartalom van a játékban, a tuning brutál jó, a nyílt világ óriási és gyönyörű, a versenyek izgalmasak, az AI nem csal.

A The Crew nálam az év pozitív meglepetése. Ha szeretted a Test Drive Unlimitedet, ezt imádni fogod.

2014. dec. 22. 09:18
 3/5 A kérdező kommentje:
Tesztekbe olvastam hogy ps4 en a legrondább a grafika(sok helyen recések az élek) meg sokszor nincs meg a 30fps pedig én meg pont arra szeretném megvenni.ezért gondolkodok rajta napok óta,meg elég sok helyen fikázzák a játékot mind állat
2014. dec. 22. 09:40
 4/5 anonim ***** válasza:

Erről nem tudok nyilatkozni, PC-n tolom. Igaz, nagyon szarul van optimalizálva, elég erős gépen is vissza kellett vennem a részletességből, hogy megfelelően fusson. Tény, a metacriticen és hasonló oldalakon is a pc-s verzióé a legjobb értékelés.

Azokat a hibákat, amiket a lehúzós tesztek említenek, én egyszerűen nem tapasztalom. Pedig eléggé kritikus vagyok, a legjobb játékokban is kiszúrom a hibákat, de a The Crew-t egyszerűen csak játszom és élvezem.

2014. dec. 22. 09:48
 5/5 anonim ***** válasza:
A hangok fantasztikusak. Amikor főleg amikor bemegyek egy alagútba és csak úgy repesztek, libabőrős lesz a hátam. Amúgy maga a játék nagyon jó, a grafika szép, helyenként mondjuk vannak ilyen wow pillanatok amikor azért gyönyörű tud lenni. A szerverek jók, az irányítás jó és ha már egyszer elkezded nem tudod abbahagyni csak úgy játszatja magát.
2014. dec. 22. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!