Hogyan lehet co-op-ban játszani játékokat? És melyikben lehet egyátalán?
Figyelt kérdés
Hallottam azt hogy egyes játékoknál lehet co-op-ban játszani(PL: AC Unity), de hogy hogyan fogalmam nincs! Valaki nem tudja megmondani hogy ezt hogyan lehet megcsinálni, és hogy mely játékoknál lehet ezt csinálni?2014. dec. 21. 16:38
1/5 anonim válasza:
Rengeteg Co-op-os játék létezik, és használatának mikéntje is különböző játékonként. Általában az online multiplayer-es co-op-oknál van egy menü, amivben kapcsolódhatsz más játékosokhoz, hogy velük játssz, pont úgy, mint a competitive módoknál. Az offline multiplayer-es co-op-ok esetében lehet olyan, hogy egy képernyőt oszt több részre, és egy játékos egy részt kap. Ezenfelül lehet olyan is, hogy két(vagy több) gépet az internet kihagyásával LAN-ban használ, ez kb. ugyanaz mint az online, csak a másik szobáig ér a másik kontinens helyett. Amit említettél: ACUnity, ott alapból az online-os verzióról van szó, ezenfelül platformtól függően lehet hogy van amelyik támogatja a képernyőfelosztós verziót, de ebben nem vagypk biztos, mivel még nem játszottam vele.
2/5 A kérdező kommentje:
és hol lehet ezt a co-op-ot leszedni?
2014. dec. 21. 17:28
3/5 anonim válasza:
Ezt adják a játékkal együtt, annak a része, nem különálló. Ha arra gondolsz hogy nem akarod megvenni, csak úgy, akkor... hát... khmm azt nemkéne.
Ha mégis, akkor általában nem működik, mivel a játék hivatalos szerverén át működik, és nem fog beengedni. Persze trükközéssel mindent kilehet játszani, és külőn privátszerveren át játszani, de ez az oldal nem azért van hogy leírjam hogyan kell.
4/5 A kérdező kommentje:
I see(értem)! Szóval venni kell a játékot, hogy a co-op meg minden funkció elérhető legyen(naggyából)! Jól mondom?
2014. dec. 21. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!