Miért nem tudom elindítani az Amnesia játékot?
Figyelt kérdés
Feltelepítem majd mikor rakok magyarítást is akkor kijön egy hülye blackboxos ablak vagy mi és nem engedi elindítani. Patcheltem is már de az se segített2014. dec. 18. 17:29
1/5 A kérdező kommentje:
Egy másik magyarítás még csak nem is lássa a játékot, mit csináljak??
2014. dec. 18. 17:31
2/5 anonim válasza:
Ha kevés vagy a tört játékok használatához, akkor vedd meg.
3/5 A kérdező kommentje:
Angolul elindítom úgy megy nem azzal van a gond, hanem a magyarítással, de látom nem értetted. Azért raktam patchet mert az állítólag elindítja, de nem sikerült.
Szóval MAGYARíTÁSSAL nem megy a játék, és ezzel kapcsolatban kérek válaszokat, Köszönöm :)
2014. dec. 18. 21:40
4/5 anonim válasza:
milyen tört amnesia-d van? az se mindegy.
Skidrow-os verzióval, magyaritasok.hu -ról magyarított szöveggel nem szokott gond lenni.
Elsőnek patcheld fel a játékot, majd úgy rakd rá a magyarítást.
Ezzel elvileg mennie kell. Ha nem jó, akkor az alapra rakd a magyarítást és úgy patcheld.
5/5 A kérdező kommentje:
Kösz kipróbáltam és most már megy, szóval borzongásra fel :D
2014. dec. 19. 13:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!