Windows 7 alatt Kalandok az időgéppel?
Figyelt kérdés
A Cryo Interactive játéka volt a Time Machine. Installálnom sikerült Win2000 kompatibilitási móddal ha a CD1 tartalmát felmásoltam a gépre kibontva.
Elindítom, lemegy a céglogó, bejön a főmenü, ahol a biztonság kedvéértmég a 3D-gyorsítást is kikapcsoltam a videobeállításoknál, elindítom az "Új Játék"-ot, lemegy az into-video (mind a kettő), majd crashel.
Próbáltam elindítani a játékot win95-től XP service pak 2-ig, siker nélkül. Valakinek valami ötlet?
Verzió 1.25, gyárilag. Szinkron magyar.
2014. dec. 18. 14:51
1/2 anonim válasza:
helló
CD-formátumban van meg a játék vagy letöltötted valahonnan? régen játszottam vele.
2/2 anonim válasza:
Nekem a héten jutott eszembe ez a játék, ha esetleg sikerült elindítanod, kérlek írj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!