Van már magyarítás a King's Bounty: Dark Side-hoz?
Figyelt kérdés
Ha igen, hol található? Ezer hála, ha valaki tud segíteni!2014. dec. 18. 14:15
22/28 Vass Gábor válasza:
Aranylemezre került a játék.
23/28 Vass Gábor válasza:
Nincsenek elragadtatva tőle.
24/28 A kérdező kommentje:
Bocs, már elég rég nem léptem be az oldalra! Megvettem első nap, mert tényleg szeretem a sorozatot, de talán 20 percet játszottam vele. Eddig nem igazán jön be, de ez még változhat. Kicsit nehezen kezelhető, sokkal átláthatatlanabb. Nem véletlen nem játszottam soha a Diablo típusú játékokkal (nem tudom, mi a hivatalos megnevezésük), mert nem szeretem őket. A csaták elvileg maradtak, ugyanolyan szisztéma alapján, de az is szokatlan. Szerintem hatalmas öngól volt ez a megvalósítás. Példát vehetett volna a Heroes-ról, ahol nagyjából mindegyik résznek vannak kritikusai, de ettől még az ember érzi, hogy ugyanazon játék új fejezetével játszik.
2021. szept. 18. 10:48
26/28 Vass Gábor válasza:
Most már kipróbálható lett a 2 is, ránézel?
27/28 A kérdező kommentje:
Bevallom, azóta sem játszottam vele. Talán egyszer majd kedvem szottyan rá, de nem mostanában. A Dark Side-ot újrakezdtem, de azt is félbehagytam. Mostanában nincs türelmem az ilyen hosszadalmas stratégiai játékokhoz. Te játszottál vele azóta? Mi a véleményed róla?
2022. máj. 5. 07:57
28/28 Vass Gábor válasza:
Nem töltöttem le mert hatalmas csalódás, és semmi köze már a kings bounty-hoz, csak annak csúfolják.
Viszont kedden igaz csak örly exeszben a song of conquest fog megjelenni, és az hasonlít egy retró kings bounty-ra az első résznek is lehetne nevezni feltuningolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!