Unity vagy fc4?
Figyelt kérdés
2014. dec. 17. 22:23
2/9 anonim válasza:
Valóban vannak hibái a Unity-nek, de szerintem a legjobb AC-k közt van. :)
Persze itt játszani is kéne az adott játékkal, és meglátod, hogy azért a történet kárpótol. :)
3/9 anonim válasza:
2-es én végigtoltam és eleinte nekem is nagyon tetszett a Unity de kb a sztori 2/3-ánál leült az egesz es ha befejezted akkor unalomba fullad. Semmi motivació a mellekkuldetesek vegigvitelere vagy gyűjtögetesre.
Plusz hatalmas a gepigeny es patchelni kell.
Szoval en a Far Cry-t javasolnam. Vagy az AC Black Flaget ha nincs meg
5/9 anonim válasza:
FC4 vagy AC black flag. Unity....hagyjuk :)
6/9 anonim válasza:
Én személy szerint hagynám mind2 játékot. (Volt szerencsém mind2höz) . Az optimalizásuk borzalmas.Az FC4 egy "upgradelt" FC3 ami sokkal hamarabb leül mint várnád mellesleg rövid.Az AC meg ugyanaz a monotonitás jellemzi mint eddigi részeit (csak a hype miatt van életbe, mint a COD is ). De ha választani kell FC4 a kissebbik rossz.
7/9 anonim válasza:
Ezek közül a Far Cry 4, de én inkább ezek közül választanék:
Assassin's Creed Heritage Collection (I, II GOTY, Brotherhood, Revelations, III)
Assassins Creed Birth of the New World - The American Saga (III, Liberation HD, IV Black Flag)
Far Cry 3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!