Valami jó androidos játék?
Figyelt kérdés
Kritériumok:
-Ha sztoris a játék akkor legyen hosszú
-Sokáig lefoglaljon
-Lehetőleg legyen offline.
-"Fiús"Játékokra gondolok.
Előre is köszi!
2014. dec. 17. 17:07
1/7 anonim válasza:
Engem leszokott foglalni mondjuk a dump ways to die 1-2, into the dead, drag racing, terrarria(habár az fizetős), call of mini: zombies, emelett az összes call of mini appot ajánlom és még a zombie defense.
2/7 anonim válasza:
Injustice :Gods among us,Head soccer ,GTA (ez a google playen fizetős ,de ingyen is megoldható)...
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi
Küldhettek még
2014. dec. 18. 21:22
4/7 Zsombi03 válasza:
Szia!
Ha lefoglaló jó játékot akarsz androidra akkpr csak ezeket tudom nagyon ajánlani: Dungeon hunter 4, Modern combat sorozat (ezek fizetősek), Brothers in arm 3 (bár ezt még nem próbáltam, de egy ismerősöm azt mondta, hogy nagyon jó), Prop hunt (ennek nincs story-ja), Gangstar vegas (nyugi ez már nem fizetős), ha egy kis jó horrora vágy akkor Dead space (ez is fizetős), aztán van még Dead Trigger 2.Több már nem jut eszembe.(A fizetős játékok biztosan fennvannak az interneten)
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi
2015. jan. 2. 21:22
6/7 anonim válasza:
Ultimate Wolf Simulator(nagyon hosszu és a google playen fizetős a mob.orgon ingyenes és nagyon hosszú játék. én már 20 as vagyok.és ha jól tudom a 100 as vagy a 200 as a max szint.asszem 27 féle farkas van benn.)
7/7 Jófej:D válasza:
Need for speed no limits, order and chaos online 2, fifa 16, mortal kombat X
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!